Quiénes somos

Nova Percusió S.L és una empresa especialitzada en la fabricació artesanal d’instruments de percussió des de fa més de 30 anys. La seua llarga trajectòria ha fet que l’empresa haja sabut entendre, al màxim, les necessitats dels clients i s’haja adaptat a elles, procés que ha convertit a NP Drums en un referent i en una experta en tot tipus d’instruments de percussió. NP Drums fabrica anualment més de 5.000 instruments. Tots ells destinats a diferents ciutats espanyoles i de països de la UE (Alemanya, Itàlia, França i Anglaterra); el 60% de la producció valenciana del seu sector. concret A més, manté el record en vendes en material folklòric i de Setmana Santa, gràcies a ser referents i exclusius en aquest tipus d’instruments de percussió.

Els valors que la defineixen són: qualitat, servei, transparència i projecció de creixement per adaptar-se als nous reptes que planteja un mercat, no aliè a la crisi econòmica i en continua evolució. Valors que han marcat, des del seu inici en 1986, l’estratègia per a millorar la seua gestió empresarial. De fet, per poder atorgar un valor real a la marca i complir, exigentment, els objectius d’aquesta, NP Drums compta amb un teixit productiu de tecnologia puntera, a més d’un equip humà altament qualificat, especialitzat i amb una gran experiència en el sector de l’artesania musical, com s’ha fet referència a la memòria explicativa sobre mèrits i trajectòria empresarial.

De la mateixa manera que l’empresa té clars els principals objectius i metes, mai ha deixat de costat valors vitals que fan d’ella una gran marca amb una política de desenvolupament sostenible i responsabilitat social corporativa.

Memòria d’activitat